Det største tyske anlæg udbudt i DK!

Prestigeprojekt: Det største tyske solanlæg udbudt som K/S i Danmark!

Prestigeprojekt: Det største tyske solanlæg udbudt som K/S i Danmark!

En nybygget solpark, der med en kapacitet på hele 9 MWp er det største tyske solanlæg udbudt som K/S i Danmark – en sikker investering med en spændende exitmulighed. 

Investeringen henvender sig til investorer som f.eks. enten har solgt sin virksomhed, har et stort opsparet overskud i virksomhedsordningen eller har en lønindkomst i 2015 på DKK 2 mio. eller derover. Anlæggets positive drift og lave finansieringsrente på 1,9 % gør, at investeringen allerede fra 2019 og i resten af investeringsperioden giver betydelige årlige udlodninger. Ved køb af 10 % opnås et fradrag på DKK 1,5 mio. i 2015.

Vi forventer endvidere en kommende konsolidering på det tyske marked for solenergi båret af institutionelle investorer og tyske energiselskaber. Vi forventer at deres primære investeringskriterier vil være større nybyggede og velbeliggende anlæg, idet disse på langt sigt har en markant højere konkurrenceevne på det frie el-marked.

K/S Woldegk har alle disse kvaliteter og det er derfor vores vurdering, at projektet også rummer en interessant exitmulighed på kortere sigt.

Tilbage til oversigt