Nybyggede ungdomsboliger – kommende investeringsmulighed

Vi har igennem længere tid haft fokus på at finde egnede ungdomsboliger, der lever op til vores investeringskrav til både afkast og beliggenhed. Vi er til efteråret i mål med et projekt som vi glæder vi os til at præsentere for vore investorer.

Nybyggede ungdomsboliger – kommende investeringsmulighed

Vi har igennem længere tid haft fokus på at finde egnede ungdomsboliger, der lever op til vores investeringskrav til både afkast og beliggenhed. Vi er fx. ved at lægge sidste hånd på et større nybyggeri af centralt beliggende ungdomsboliger i København. Et projekt, vi glæder vi os til at præsentere for vore investorer. Vi arbejder endvidere med planer om lignende projekter i nogle af landets andre større universitetsbyer.

 

Statistikkerne viser, at antallet af unge studerende vil stige markant i de kommende år i universitetsbyerne. Udbuddet af ungdomsboliger til de studerende er allerede nu begrænset, og der er stort pres på de unge, for at få adgang til velegnede studieboliger. Dette ikke mindst i lyset af de stigende lejepriser og generel boligmangel i universitetsbyerne.

Der er betydelig fokus på området fra såvel investorer, projektudviklere og fra politisk side. Der bliver også bygget nye ungdomsboliger, dog ikke i tilstrækkelig grad til at dække det aktuelle og kommende behov. Årsagen er bl.a., at det er særdeles vanskeligt at finde egnede byggegrunde, hvor der kan etableres tidssvarende ungdomsboliger med kritisk masse til en husleje, som de studerende i sidste ende har råd til at betale. Der er en stor investeringsmæssig interesse for ungdomsboliger, da udlejningssikkerheden er stor, afkastene en anelse højere end almindelige boligudlejningsejendomme samt at der i mange år frem vil være et betydeligt underudbud af disse boliger i forhold til efterspørgslen. Finansieringsmulighederne er attraktive og på den baggrund rummer netop den aktivklasse spændende perspektiver for en god og solid investering på både kort og længere sigt.

For mere information: Bliv en del af vores investordatabase ganske uforpligtende her. Eller kontakt os på 7030 2080.

 

Tilbage til oversigt