Fortsat stor investeringsmæssig interesse for ejendomme

Etablerede udenlandske investorer fortsætter med at investere i danske ejendomme, og nye internationale aktører kommer hele tiden til. Her hos EstatePartner A/S er vi enige. Ejendomme ER forsat en god investering.

Fortsat stor investeringsmæssig interesse for ejendomme

Etablerede udenlandske investorer fortsætter med at investere i danske ejendomme, og nye internationale aktører kommer hele tiden til. Her hos EstatePartner A/S er vi enige. Ejendomme ER forsat en god investering. Ejendomsmarkedet er interessant af flere årsager, først og fremmest vil en portefølje bestående af fx aktier og obligationer ofte med fordel kunne suppleres med investeringer i ejendomme, da man her kan opleve større afkast uden at det bliver en decideret høj risiko investering. Men det er naturligvis af stor vigtighed, at vælge investeringspartnere hvor erfaring, troværdighed og kendskab til markedet er i fokus, hos os er disse værdier altid en prioritet.Vi har i 2017 og primo 2018 haft fornøjelsen af at kunne udbyde flere nybyggede og særdeles velplacerede detailbutikker drevet af succesfulde og velkonsoliderede markedsledere. Alle med lange lejekontrakter med moderselskabshæftelse. Vi har haft fokus på investeringsejendomme med stabil og positiv drift samt et godt potentiale for værdistigninger.

 

 

Tilbage til oversigt