EstatePartner opstarter et nyt, grønt investeringskoncept i 2019

I 2019 vil EstatePartner opstarte et nyt, grønt investeringskoncept i form af solanlæg i Spanien med to-cifrede afkast. Vi vil også fortsat udbyde enkelte, attraktive ejendomsinvesteringer. Vi ser frem til 2019 med stor optimisme.

EstatePartner opstarter et nyt, grønt investeringskoncept i 2019

Baggrunden herfor er, at solcellernes effektivitet igennem flere år er steget kraftigt samtidig med, at priserne er faldet markant. Dette medfører, at solanlæg, der placeres i solrige egne, nu kan etableres uden behov for offentlige tilskud.

Dette giver helt unikke muligheder for at opnå attraktive afkast med stor sikkerhed indbygget i investeringerne – ikke mindst i form af løbende optimering af solanlæggene og dermed produktionsforbedringer grundet den fortsatte teknologiske udvikling på området.

Herudover vil EstatePartner fortsat udbyde enkelte, attraktive ejendomsinvesteringer til vore investorer, hvorfor vi ser frem til 2019 med stor optimisme.

For mere information. Bliv en del af vores investordatabase ganske uforpligtende her. Eller kontakt os på 7030 2080.

 

Tilbage til oversigt