Velkommen til Kim Bøgeskov Andersen

Det var en stor fornøjelse for alle parter da Kim, tidligere på året, indtrådte i rollen som ny salgschef hos EstatePartner A/S. Vi vil gerne officielt her sige velkommen til, og give Kim lejlighed til kort at præsentere sig selv på behørig vis.

Velkommen til Kim Bøgeskov Andersen – ny salgschef til teamet

Mit navn er, som nævnt, Kim Bøgeskov Andersen. Jeg har allerede på den korte tid jeg har fungeret som salgschef hos EstatePartner, fundet mig rigtig godt til rette. Jeg er kommet på plads og har allerede nu haft kontakt til en stor del af vores investorer og til jer, som jeg endnu ikke har talt med, vil jeg glæde mig til at møde jer. I vil inden for den nærmeste fremtid kunne forvente en personlig henvendelse herfra.

Til de interesserede kan jeg kort oplyse om mig selv, at jeg tidligere har repræsenteret Google i fem år samt at jeg i mere end ti år har fungeret inden for den finansielle sektor i Storbritannien. Jeg går til min nye stilling med enorm energi, stort engagement og lyst til at bidrage til forretningens vækst og udvikling.

Derfor ser jeg også frem til alle de nye positive udfordringer og og til at opbygge et solidt samarbejde med jer alle.

Jeg står altid til rådighed, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller mangler hjælp.
Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til mig på telefon +45 9320 2049 eller kb@estatepartner.dk

 

Tilbage til oversigt