About us

Velkommen hos EstatePartner

EstatePartner A/S udbyder projekter inden for ejendomme og alternativ energi i kommandit- samt aktieselskabsform. EstatePartners hovedkontor er beliggende på Christianshavn.

Markeder

Siden etableringen i foråret 2006 har EstatePartner A/S formidlet ejendomme i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland og har siden 2009 endvidere formidlet et stort antal tyske solcelleparker i markedet for alternativ energi.

Vision

Det er EstatePartners vision, at aktiv markedsovervågning og bevægelighed kan sikre løbende optimering af investerede midler. Ved at satse på positiv drift og markeder i økonomisk vækst, har EstatePartner mulighed for at arbejde med forholdsvis korte exit-horisonter på investeringsejendomme og alternativ energi. Dette giver investorerne større sikkerhed for løbende gevinster, der kan genplaceres på nye markeder og her igen sikre yderligere gevinst.


Værdigrundlag

  • Troværdighed

  • Kvalitet

  • Engagement

EstatePartner sikrer sit værdisæt ved i enhver relation at optræde respektabelt, anstændigt og åbent. Ligeledes sikres i enhver udvælgelsesproces den dynamik og loyalitet, der skal til for at skabe størst mulig udbytte til investorerne.

Tilfredse kunder

Få overblik over dine investeringsmuligheder...