Om os

Velkommen hos EstatePartner

 

EstatePartner A/S udbyder projekter inden for ejendomme og alternativ energi. EstatePartners hovedkontor er beliggende midt i byen, på en af de dejlige gamle gader på Christianshavn.

Mød alle medarbejderne i EstatePartner på Profil-siden.

Markeder

Siden etableringen i foråret 2006 har EstatePartner A/S formidlet ejendomme i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland og har siden 2009 endvidere formidlet et stort antal tyske solcelleparker i markedet for alternativ energi og administration heraf.

Vision

Det er EstatePartners vision, at aktiv markedsovervågning og bevægelighed kan sikre vores position på markederne, og dermed også give øget økonomisk sikkerhed og stabilitet for vores samarbejdspartnere. Ved at satse på positiv drift og markeder i økonomisk vækst, har EstatePartner mulighed for at skabe høj værdi i vores projekter på ejendomme og alternativ energi. Dette giver investorer større sikkerhed for løbende gevinster.


Værdigrundlag

 • Troværdighed

 • Kvalitet

 • Engagement

EstatePartner sikrer sit værdisæt ved i enhver relation at optræde respektabelt, anstændigt og åbent. Ligeledes sikres i enhver udvælgelsesproces den dynamik og loyalitet, der skal til for at skabe størst mulig udbytte til investorerne.

Tilfredse kunder

 • "Mest af alt har det for mig altid handlet om at kunne stole på mine samarbejdspartnere, og netop derfor handler jeg med EstatePartner. Jeg var med i et af de første projekter hos EstatePartner og siden er flere kommet til, hvilket jeg er rigtig glad for. SOL Schwarzhoff 1 er bare ét af mine projekter, og som det også har været tilfældet ved mine øvrige projekter, er tilliden til EstatePartner stor. Jeg er glad for, at jeg fik øjnene op for investering i solceller - med fastlagte tilskud og stabil solindstråling der er til at stole på, hvor vi altid er en ”fod” foran budgettet."

  INVESTOR BIRGER CHRISTENSEN, Adm. Direktør
 • "Jeg har fået mulighed for deltagelse i en række spændende sol- og ejendomsprojekter - begge dele med stor tilfredshed. Ejendomsprojektet K/S Viborg Detail samt de tyske solcelleprojekter kører professionelt, og informationer om drift mv. tilgår os investorer som forventet, og man får altid en god og hurtig sagsbehandling. Ligeledes informeres investorerne mht. skatteforhold overskueligt og til tiden. Jeg synes, at EstatePartner gør det enkelt at være medinvestor, også for personer som ikke er vant til den type af investeringsprojekter."

  INVESTOR OLE HOLM NIELSEN
 • "Igennem de sidste 5 år har jeg deltaget i to solanlæg i Tyskland samt en erhvervsejendom i Viborg, og har derved haft et længerevarende samarbejde med EstatePartner. Indtil nu er der ingen af projekterne, der har performet under det budgetterede, men tværtimod har det største solanlæg overperformet med ca 10-15% de fleste år. EstatePartner ledes kompetent og har gode samarbejdspartnere, hvor man altid får en fornuftig rådgivning. Jeg kan hermed varmt anbefale EstatePartner til nye investorer, da de ved sammenligning med andre udbydere er meget troværdige i deres tilgang til investeringer i sunde projekter."

  INVESTOR WERNER SCHNETLER, Direktør
Få overblik over dine investeringsmuligheder...