Om os

Velkommen hos EstatePartner

 

EstatePartner A/S beskæftiger sig med projekter inden for ejendomme og alternativ energi. EstatePartners hovedkontor er beliggende midt i byen, på en af de dejlige gamle gader på Christianshavn.

Mød alle medarbejderne i EstatePartner på Profil-siden.

Markeder

Siden etableringen i foråret 2006 har EstatePartner A/S formidlet ejendomme i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland og har siden 2009 endvidere formidlet et stort antal tyske solcelleparker i markedet for alternativ energi og administration heraf.

Vision

Det er EstatePartners vision, at aktiv markedsovervågning og bevægelighed kan sikre vores position på markederne, og dermed også give øget økonomisk sikkerhed og stabilitet for vores samarbejdspartnere. Ved at satse på positiv drift og markeder i økonomisk vækst, har EstatePartner mulighed for at skabe høj værdi i vores projekter inden for ejendomme og alternativ energi. Dette giver større sikkerhed for løbende afkast.


Værdigrundlag

  • Troværdighed

  • Kvalitet

  • Engagement

EstatePartner sikrer sit værdisæt ved i enhver relation at optræde respektabelt, anstændigt og åbent. Ligeledes sikres i enhver udvælgelsesproces den dynamik og loyalitet, der skal til for at skabe størst muligt udbytte.

Få overblik over dine investeringsmuligheder...